Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla i Ribarroja veuen més a prop el projecte de la Diputació d'accés a l'A3

Després d'anys de reivindicacions per part dels ajuntaments de Loriguilla i Riba-roja, la Diputació de València ultima la redacció del projecte per a la millora dels accessos a l'A3 des de la CV-374.

Aquesta iniciativa, que s'espera que tinga un impacte positiu en la fluïdesa del trànsit i la competitivitat dels polígons industrials de la zona, respon a la necessitat d'alleujar els atacs que s'experimenten en la CV-374, especialment amb l'augment d'activitat dels sectors 11 i 12 del Polígon de Loriguilla.

Un projecte en dues fases:

El projecte, que data de 2020, per tant, de l'anterior Diputació, i que es planteja executar en dues fases, contempla la construcció d'una rotonda i d'un pont. En la primera fase, es construirà la rotonda, que permetrà separar el trànsit dels vehicles particulars que entren o ixen Loriguilla del dels vehicles industrials que es dirigeixen al polígon. En la segona fase, es construirà un pont sobre les vies del tren, que permetrà als vehicles particulars circular per damunt de les vies, mentre que els vehicles industrials podran accedir al polígon per la rotonda inferior.

Un compromís per a la mobilitat

L'actual Diputació de València ha mantingut el compromís adquirit amb l'anterior diputació i ha impulsat aquest projecte, que suposa una important inversió en la mobilitat i el desenvolupament econòmic de la zona.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal