Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla celebra una jornada memorable d'handbol inclusiu

L'equip d'handbol inclusiu de Loriguilla  en una jornada memorable el passat diumenge, en un esdeveniment que va reunir a diversos clubs de la Comunitat Valenciana i va posar de manifest el compromís del municipi amb la inclusió i l'esport com a eina de cohesió social.

L'equip Moldtrans Balonmano Inclusivo (València), el Balonmano Mislata CREA i el Mislata Centro Ocupacional (Mislata), a més de l'Escola d'Handbol A i B (Alacant), van participar en una jornada plena d'emoció i entrega. La il·lusió dels jugadors i jugadores, la dedicació dels entrenadors i coordinadors de pista, i el suport incondicional del públic van convertir l'esdeveniment en una veritable celebració de l'esport inclusiu.

L'Ajuntament de Loriguilla, a través de la Regidoria d'Esports, va ser un dels impulsors d'aquesta iniciativa, que s'emmarca en el seu ferm compromís amb la promoció de l'esport per a totes les persones, independentment de les seves capacitats. La jornada va servir per a visibilitzar l'handbol inclusiu, un esport que, tot i no tenir tanta repercussió mediàtica, juga un paper important en la construcció d'una societat més justa i igualitària.

L'alcalde de Loriguilla, Sergio Alfaro, va destacar la importància d'aquest tipus d'esdeveniments, que "reafirmen el nostre compromís amb la inclusió i la igualtat d'oportunitats en l'àmbit esportiu". A més, va agrair a la Federació de Balonmano per haver triat Loriguilla com a seu d'aquesta jornada tan especial.

La jornada d'handbol inclusiu va ser un exemple de l'esperit col·laboratiu i inclusiu que caracteritza a Loriguilla. Un municipi que aposta per l'esport com a ferramenta per a la construcció d'una societat més justa, diversa i solidària.

#loriguilla #loriguillaesdeporte #loriguillaesinclusión

  • L'esdeveniment va comptar amb la participació de més de 50 jugadors i jugadores.
  • La jornada va ser organitzada per l'Ajuntament de Loriguilla en col·laboració amb la Federació de Balonmano de la Comunitat Valenciana.
  • L'handbol inclusiu és un esport que permet la participació de persones amb diversitat funcional, tant física com intel·lectual.


    #loriguilla #loriguillaesdeporte #loriguillaesinclusión

     


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal