Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla acull l'Assemblea Nacional de l'AEK i el Taikai Nacional de Kyudo (tir amb arc)



El cap de setmana del 3 al 5 de febrer, Loriguilla ha sigut la seu de l'Assemblea Nacional de l'Associació Espanyola de Kyudo (AEK), l'art marcial japonés de tir amb arc. L'esdeveniment ha tingut lloc al Pavelló Municipal i ha reunit a 42 dels 126 practicants de Kyudo que hi ha a Espanya.

Durant la jornada del dissabte, els membres de l'AEK van celebrar l'Assemblea Nacional, on van tractar diversos assumptes relatius al funcionament de l'associació. A més, es va impartir un seminari per part d'alguns dels graus més alts de Kyudo del territori nacional.

Taikai Nacional

El diumenge va ser el torn del Taikai, la competició nacional de Kyudo. En aquesta ocasió, l'equip valencià, que entrena cada cap de setmana a Loriguilla, va aconseguir la victòria, imposant-se als equips de Barcelona, Madrid, Igualada, Donosti, Mallorca i el Zanshin de Madrid.

Des de l'Ajuntament de Loriguilla i la Regidoria d'Esports s'ha mostrat satisfacció per l'èxit de l'esdeveniment i s'ha destacat la importància d'acollir actes com aquest que permeten apropar a la ciutadania noves disciplines esportives i culturals.

El Kyudo, una disciplina accessible a tothom

El Kyudo és un art marcial que pot ser practicat per persones de totes les edats i condicions físiques. A Loriguilla, hi ha un grup d'entrenament que es reuneix cada cap de setmana al Pavelló Municipal.

L'Ajuntament de Loriguilla agraeix a l'AEK per haver confiat en Loriguilla per a l'organització d'aquest esdeveniment.


#loriguillaesdeporte #loriguillaescultura #kyudo #Loriguilla #AEK #Taikai #esport #cultura #artmarcial #tir #arc #japonès #assemblea #competició #victòria #equipvalencià #PavellóMunicipal #RegidoriaEsports #AjuntamentLoriguilla

  





Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal