Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria avança cap ser un Destí Turístic Intel·ligent amb un el nou Pla Director DTI

El document definix les estratègies i els desafiaments a afrontar en matèria turística per als pròxims anys

L'Ajuntament de Llíria ha pres una decisió transcendental per al seu futur turístic en aprovar el Pla Director DTI (Destí Turístic Intel·ligent). Aquest document estratègic marca les línies d'actuació en matèria turística per als pròxims anys, permetent a la ciutat continuar impulsant els seus recursos turístics.

El Pla Director, aprovat per unanimitat en l'última sessió plenària, ha comptat amb la participació de representants de la ciutadania, associacions empresarials, membres de la Comissió Mixta Local de Turisme i altres col·lectius vinculats al turisme local. Aquesta col·laboració ha possibilitat la recopilació d'inquietuds i propostes que s'han tingut en compte en la seua elaboració.

Segons el regidor de Turisme i Ciutat Creativa UNESCO, Paco García, "aquest Pla Director defineix les estratègies i reptes que ha de superar la ciutat de Llíria en els anys vinents per situar-se en un dels tres nivells que estableix Invat.tur dins de la Xarxa DTI".

Els eixos principals d'aquest pla inclouen la implementació d'una infraestructura tecnològica d'avantguarda, assegurant el desenvolupament sostenible del territori turístic, accessible per a tots, que facilite la interacció i integració del visitant amb l'entorn i millore la qualitat de la seua experiència al destí, així com la qualitat de vida del resident.

Paco García ha destacat que s'ha realitzat un diagnòstic dels recursos de la ciutat a través de l'anàlisi del destí amb la col·laboració de la plataforma online Invat.tur. Aquesta eina ofereix indicadors en cada àmbit per conéixer la situació actual del destí.

Amb la seua incorporació a la Xarxa DTI, el municipi de Llíria busca millorar la imatge com a destí, col·laborar en la xarxa autonòmica per millorar les experiències, proporcionar formació continuada al personal tècnic de Turisme Llíria per adaptar-se a la nova realitat, avaluar contínua de la xarxa DTI i accedir a ajudes i subvencions tant estatals com europees.


#Llíria #Turisme #DTI #DesenvolupamentTurístic



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal