Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria acull un nou intercanvi musical amb joves del Orfeão de Leiria

Llíria rep nous visitants del programa Erasmus+ procedents de l'Orfeão de Leiria


20 estudiants i professors portuguesos del prestigiós Orfeão de Leiria s'han instal·lat a Llíria per a participar en un intercanvi musical en el marc del programa Erasmus+. Durant dues setmanes, compartiran experiències amb l'alumnat del Conservatori Professional de Música i les societats musicals de la localitat.

L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i el regidor d'Ensenyances Artístiques i Ciutat Creativa UNESCO, Paco García, els van donar la benvinguda oficial a Ca la Vila. García va destacar la consolidada aliança entre Llíria i Leiria, que ha permés intercanvis formatius en l'àmbit musical, i va subratllar la importància de la internacionalització en l'educació musical.

Aquest projecte s'emmarca en el Pla Director de Ciutat UNESCO per a 2024-27 , que busca potenciar la mobilitat internacional dels estudiants de Llíria. Gràcies a l'acreditació del Conservatori com a Centre Erasmus Plus , els joves llirians han pogut gaudir d'experiències similars a Bolonya (Itàlia) o Leiria (Portugal).

L'intercanvi inclou classes magistrals, tallers, concerts i audicions , a més d'activitats culturals per a conéixer el potencial musical, turístic i cultural de Llíria. L'objectiu és fomentar l'aprenentatge musical, l'intercanvi cultural i la creació de llaços entre els joves participants.

Des del consistori, es valora molt positivament el treball de l'equip directiu, professorat i grup Erasmus+ del Conservatori de Llíria per a fer possible aquesta experiència internacional, que enriqueix el currículum del centre i beneficia l'alumnat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal