Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les protestes dels agricultors continuen amb tractorades a Loriguilla (València) i Vall d'Alba (Castelló)

Hui dijous, 8 de febrer de 2024, les protestes del sector agrari continuen a la Comunitat Valenciana. Diversos punts de les províncies de València i Castelló s'han vist afectats per tractorades que provoquen retencions de trànsit.

Segons el Centre de Gestió de Tràfic, els punts més conflictius són:

* Loriguilla (València): 5 quilòmetres de retencions a l'A-7, a l'accés al polígon industrial. Això impedeix l'accés a l'A-3 per als vehicles que van en direcció a Barcelona. A més, hi ha complicacions de trànsit entre Museros i Massalfassar.

* Vall d'Alba (Castelló): la CV-15 s'ha tallat a primera hora del matí, però ja s'ha reobert. Tot i això, la circulació continua sent lenta a l'altura d'aquest municipi.

A la província d'Alacant, no hi ha grans afectacions de trànsit per les tractorades.

Els motius de les protestes són diversos, però se centren principalment en la baixada dels preus dels productes agraris, l'augment dels costos de producció i la falta de rendibilitat del sector.

Les tractorades són una forma de protesta habitual del sector agrari, que busca visibilitzar els seus problemes i reclamar solucions a les administracions públiques.

En l'actualitat, no hi ha previsió de quan finalitzaran les protestes.


#Agricultura #Tractorades #ComunitatValenciana #Retencions #Trafic


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal