Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana impulsa una Oficina d'Atenció a Persones Estrangeres per facilitar la seua integració al municipi

    


L'Ajuntament de l'Eliana ha posat en funcionament l'Oficina d'Atenció a Persones Estrangeres (OAPE), un nou servei orientat a la població immigrant, especialment aquelles persones que han arribat recentment al municipi. L'objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar la seua integració, proporcionant-los un espai exclusiu on poden obtenir tota la informació necessària per a establir-se a la localitat.

Serveis oferits per l'OAPE:

* Informació sobre empadronament, escolarització de menors, tràmits administratius i consultes d'estrangeria.

* Pla d'Integració en la Comunitat Local a través de participació en associacions culturals i festives.

* Pla d'immersió en l'Administració Local.

L'OAPE té la seua seu a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), ubicada a la plaça del País Valencià, 5. Els ciutadans poden posar-se en contacte amb l'oficina mitjançant el telèfon 96 275 80 30 (extensió 207) o a través del correu electrònic oae@leliana.es.

Primer taller d'adaptació sociocultural:

Com a primera acció, l'OAPE ha organitzat un taller d'adaptació sociocultural durant els primers dies de febrer. La sessió, dirigida per la coach Val Pereira, ha permès a un grup de 25 participants conèixer-se, compartir dubtes i obtenir informació detallada sobre els serveis municipals, les classes d'espanyol i valencià, així com l'oferta cultural, esportiva i d'oci del municipi.

Jorge Pérez Comeche, regidor de Participació Ciutadana:

"Aquest primer contacte ha tingut una molt bona acollida. Hem rebut molts comentaris positius i estem treballant en una oferta d'activitats per facilitar i millorar la integració i l'atenció personalitzada a les persones estrangeres residents a l'Eliana."

A més de l'OAPE, l'Ajuntament de l'Eliana ofereix altres recursos per a la integració de la població immigrant

 Servei d'acollida i orientació.

 Classes d'espanyol i valencià per a adults.

 Tallers d'interculturalitat.

 Activitats culturals i socials.

L'Ajuntament de l'Eliana manté el seu compromís amb la integració de la població immigrant i la creació d'una societat més justa i diversa.

Contacte:  Oficina d'Atenció a Persones Estrangeres (OAPE): oae@leliana.es / 96 275 80 30 (ext. 207)

    Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon