Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana impulsa una Oficina d'Atenció a Persones Estrangeres per facilitar la seua integració al municipi

    


L'Ajuntament de l'Eliana ha posat en funcionament l'Oficina d'Atenció a Persones Estrangeres (OAPE), un nou servei orientat a la població immigrant, especialment aquelles persones que han arribat recentment al municipi. L'objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar la seua integració, proporcionant-los un espai exclusiu on poden obtenir tota la informació necessària per a establir-se a la localitat.

Serveis oferits per l'OAPE:

* Informació sobre empadronament, escolarització de menors, tràmits administratius i consultes d'estrangeria.

* Pla d'Integració en la Comunitat Local a través de participació en associacions culturals i festives.

* Pla d'immersió en l'Administració Local.

L'OAPE té la seua seu a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), ubicada a la plaça del País Valencià, 5. Els ciutadans poden posar-se en contacte amb l'oficina mitjançant el telèfon 96 275 80 30 (extensió 207) o a través del correu electrònic oae@leliana.es.

Primer taller d'adaptació sociocultural:

Com a primera acció, l'OAPE ha organitzat un taller d'adaptació sociocultural durant els primers dies de febrer. La sessió, dirigida per la coach Val Pereira, ha permès a un grup de 25 participants conèixer-se, compartir dubtes i obtenir informació detallada sobre els serveis municipals, les classes d'espanyol i valencià, així com l'oferta cultural, esportiva i d'oci del municipi.

Jorge Pérez Comeche, regidor de Participació Ciutadana:

"Aquest primer contacte ha tingut una molt bona acollida. Hem rebut molts comentaris positius i estem treballant en una oferta d'activitats per facilitar i millorar la integració i l'atenció personalitzada a les persones estrangeres residents a l'Eliana."

A més de l'OAPE, l'Ajuntament de l'Eliana ofereix altres recursos per a la integració de la població immigrant

 Servei d'acollida i orientació.

 Classes d'espanyol i valencià per a adults.

 Tallers d'interculturalitat.

 Activitats culturals i socials.

L'Ajuntament de l'Eliana manté el seu compromís amb la integració de la població immigrant i la creació d'una societat més justa i diversa.

Contacte:  Oficina d'Atenció a Persones Estrangeres (OAPE): oae@leliana.es / 96 275 80 30 (ext. 207)

    



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal