Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria enceta les obres d'ampliació i coberta de les pistes annexes al Pavelló Pla de l’Arc

Comptaran amb una inversió d'1 milió d'euros i està previst que duren 6 mesos

L'Ajuntament de Llíria ha posat en marxa les obres destinades a millorar i cobrir les pistes annexes al Pavelló Pla de l’Arc. Amb una inversió d'1.029.160 euros i una duració prevista de 6 mesos, aquesta construcció, que abastarà una infraestructura de 2.784,08 m2 dins de la parcel·la, representa un pas significatiu per millorar les instal·lacions esportives del municipi.

El projecte detalla l'ampliació de la zona coberta i la renovació dels equips, amb la instal·lació d'una nova coberta industrialitzada lleugera. Aquesta té com a objectiu garantir condicions òptimes per a la pràctica esportiva i protegir els usuaris davant les inclemències climàtiques. A més, s'inclouen tancaments parcials, accessos interns al nou recinte exterior cobert i la substitució d'un tram d'escala en l'edifici existent.

Nico Marco, regidor d'Esports, destaca que aquesta obra "és el resultat d'un gran treball en equip durant més d'un any" i subratlla la seua importància per millorar la qualitat de la pràctica esportiva a Llíria. Afegeix que s'ha concebut per proporcionar més espai, versàtil i funcional, amb l'objectiu de descongestionar el Pavelló del Pla de l’Arc i millorar les condicions per al desenvolupament de l'activitat de les diverses entitats esportives.

Abans de les obres principals, es realitzaran accions preparatòries com la retirada de la coberta existent i altres estructures, així com l'adequació parcial de les instal·lacions de sanejament, baixa tensió i fontaneria. El projecte inclou la dotació de tot l'equipament necessari per a la pràctica de diversos esports i preveu una segona fase de millores en futures inversions.

Amb aquestes actuacions, l'Ajuntament de Llíria busca respondre a les demandes dels clubs esportius i millorar tant quantitativament com qualitativament les instal·lacions esportives de la localitat.

#Llíria #Esports #ObresPabellóPlaDeL’Arc



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal