Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La ministra Yolanda Díaz es reuneix amb Sindicats Automotors Estatunidencs a Detroit


En una trobada transcendent, la vicepresidenta segona del Govern i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, ha viatjat oficialment als Estats Units per a reunir-se aquest dimarts a Detroit amb els sindicats del sector automotriu. L'objectiu principal de la ministra és obtenir una comprensió "directa" de la lluita sindical per defensar els drets laborals en empreses que sovint operen a Espanya.

Díaz, després de signar un acord sobre transparència algorítmica en el món laboral amb Julie Su, secretària de Treball dels Estats Units, va destacar la importància de col·locar els drets laborals "al centre del debat democràtic".

Interrogada sobre la seua relació amb empreses com Ford, amb una presència destacada a Espanya amb una fàbrica a Almussafes (València), la titular de Treball va subratllar que les reunions amb empreses del sector automotor ocupen la major part de la seua agenda, més que els encontres amb els sindicats.

Díaz va afirmar: "El Govern d'Espanya està acompanyant, des del punt de vista empresarial, amb el ministre d'Economia o el ministre d'Indústria, però amb el Ministeri de Treball com a garantia per permetre el desenvolupament del teixit productiu a Espanya i, al mateix temps, garantir els drets dels treballadors i les treballadores".

#YolandaDíaz #SindicatsAutomotors #Treball #EconomiaSocial


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal