Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació de València trasllada a l'ajuntament de Bétera claus per accedir a finançament comunitari

El diputat de Fons Europeus, Administració Electrònica i Innovació, Juan Ramón Adsuara, ha mantingut reunions de treball amb alcaldesses com Elia Verdevío acompanyada pel seu equip de govern. El focus d'aquests encontres és facilitar l'accés a finançament europeu per al desenvolupament de programes d'inversió als municipis.

Reunió amb Bétera

El passat dilluns 12 de febrer de 2024, Adsuara va continuar amb les seues reunions, en aquest cas, amb l'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i membres del seu govern. Durant la trobada, es van abordar diversos projectes de gestió en el municipi del Camp de Túria. La primera edil va expressar al diputat la intenció de l'ajuntament de valorar la posada en marxa d'un servei que facilite l'arribada de fons al municipi a través dels diferents programes de la Unió Europea.

En aquest sentit, Juan Ramón Adsuara va compartir amb la comitiva municipal les claus de l'experiència de la institució provincial en aquest àmbit, destacant que "el finançament comunitària ofereix oportunitats tant per a les institucions públiques com per a la ciutadania, que a vegades no s'aprofiten per manca de recursos tècnics per a sol·licitar pertinents".

La trobada també va tractar sobre el servei que la Diputació ofereix en matèria de Smartcities a través d'una plataforma gratuïta que recull les dades dels sensors de la institució provincial en tots els municipis de la província.




#DiputacióValència #FinançamentComunitari #Smartcities #DesenvolupamentLocal #Agenda2030

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal