Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La 3ª tercera cita d'APLEC 'Àgora del Pensament Lliure Espai Cultural' amb el magistrat i jurista Ximo Bosch, i la fiscal Susana Gisbert

Demà, divendres 16 de febrer, a les 18.30 hores, el Castell de Riba-roja serà l'escenari de la tercera cita d'APLEC "Àgora del Pensament Lliure Espai Cultural". En aquesta ocasió, la justícia serà el tema central de debat amb la destacada participació del magistrat i jurista Joaquim Bosch, així com la fiscal especialitzada en violència de gènere, Susana Gisbert.

La cita abordarà temes rellevants com la separació de poders, la lluita contra la violència de gènere i la politització a Catalunya. APLEC, l'"Àgora del Pensament Lliure Espai Cultural", es presenta com un programa de conferències i trobades dedicades al diàleg i al pensament intel·lectual. Destaca per oferir un format "viu" en esdeveniments d'estil conferència o diàlegs amb la participació de múltiples figures notables.

Joaquim Bosch i Susana Gisbert són dos dels experts que portaran les seues perspectives i coneixements a aquest fòrum cultural. Bosch, magistrat i jurista, aportarà la seua visió sobre la separació de poders, mentre que Gisbert, fiscal especialitzada en violència de gènere, oferirà la seua experiència en aquest àmbit crucial.

Les trobades d'APLEC, amb la seua disposició acurada de l'espai en el Castell de Riba-roja, garanteixen una experiència única per als assistents, fomentant la participació activa en les discussions. Aquest projecte cultural busca consolidar el municipi com a punt de trobada per a la reflexió i el debat obert a tota la societat.

"Aplec" esdevé un referent en la promoció del coneixement i la reflexió, contribuint a enfortir la identitat intel·lectual de Riba-roja. L'esdeveniment és un pas més en la missió de convertir el municipi en un destí reconegut per a aquells que busquen experiències culturals enriquidores. José Manuel Vila, regidor d'Art i Cultura, convida la ciutadania a participar en aquesta enriquidora trobada.

Amb aquesta tercera cita, APLEC continua consolidant-se com un espai privilegiat per a la promoció del coneixement i la reflexió a Riba-roja de Túria.

  


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal