Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Identificats per la policia local els Culpables d'un Abocador Incontrolat a Llíria

La Policia Local de Llíria ha pres mesures determinades després d'identificar a dos individus responsables d'un abocador incontrolat situat en el terme municipal. Aquest incident, que va ocórrer a prop del nucli urbà, ha generat una resposta immediata per part de les autoritats locals, que han iniciat els procediments sancionadors segons les ordenances municipals corresponents.

Els autors d'aquest abocador han estat assenyalats per haver dipositat una gran quantitat de voluminosos i materials diversos en una parcel·la propera al nucli urbà, violant les normatives locals de gestió de residus. Després de la identificació dels responsables, la Policia Local ha presentat les propostes de sanció necessàries, així com ha començat les gestions per a retirar els enderrocs i traslladar-los a un gestor de residus autoritzat.

Francesc Fombuena, l'edil de Seguretat Ciutadana, ha destacat la importància de la vigilància activa de la Policia Local en aquestes àrees problemàtiques, alhora que ha cridat a la col·laboració ciutadana per a denunciar comportaments que afecten negativament l'entorn. També ha recordat als ciutadans la necessitat de ser cívics i responsables, evitant així la contaminació visual i els inconvenients econòmics associats a la retirada i gestió d'aquests residus.

L'Ajuntament de Llíria, conscients d'aquest problema, ofereix un servei gratuït de recollida de trastos vells mitjançant el telèfon 722839974, la pàgina web o l'aplicació municipal. A més, es recorda als ciutadans que poden dur els seus residus a l'ecoparc, obert de dilluns a dissabte, de 08.00 a 20.00 hores.

 #Llíria #AbocadorIncontrolat #PoliciaLocal #GestióDeResidus #MediAmbient #CivismeCiutadà


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal