Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

FestIN: Un Festival que fusiona l'Art i la Gastronomia als Emplaçaments Emblemàtics de València, Riba-roja i Gandia

 El Centre Cultural La Beneficència de la Diputació de València ha revelat el programa emocionant de la quarta edició del Festival d'Art & Gastronomia de València 2024, conegut com a FestIN. Aquest esdeveniment innovador se celebrarà del 16 al 25 de febrer en diversos llocs de València, Gandia i Riba-roja de Túria. Amb l'objectiu de fusionar l'art i la gastronomia, FestIN oferirà una selecció de propostes gastronòmiques a preus assequibles en espais emblemàtics.

La presentació oficial va incloure una actuació especial a càrrec de Lluís Penyafort, del València Club Cuina, accentuant l'essència única del festival. FestIN es presenta com un festival gastro-cultural que destaca la convergència de la cuina amb disciplines artístiques com la música, les arts escèniques i la pintura. A més, els assistents podran gaudir de propostes inspirades en temàtiques diverses, creant així un calendari ric d'esdeveniments.

Xavi Pascual, director de València Turisme, ha expressat el seu orgull per la presència de propostes a Gandia i Riba-roja de Túria, afirmant el compromís de continuar expandint el festival a més municipis en futures edicions. La regidora de Turisme Innovació i Inversions de l'Ajuntament de València, Paula Llobet, ha ressaltat la importància d'aquesta cita anual que uneix gastronomia i art, generant experiències amb una autèntica empremta valenciana.

Les propostes gastroculturals de FestIN emergeixen de la col·laboració entre equips de diferents disciplines, creant experiències úniques i irrepetibles. A més, el festival contribueix a donar a conéixer el ric patrimoni històric, cultural i gastronòmic de València.

En aquesta quarta edició, el programa ofereix una àmplia gamma d'activitats que abracen l'òpera, la història, l'arquitectura modernista, la pintura, l'escultura, la ciència i altres especialitats. Els xefs destacats, com Germán Carrizo, Carito Lourenço, Ricard Camarena i altres, asseguren una experiència culinària excepcional per als assistents.

Els emplaçaments triats per a aquesta celebració de sabors i estímuls inclouen el CCCC, l'IVAM, el museu Bombas Gens, Caixaforum, el Museu de Belles Arts de València i molts altres llocs emblemàtics.

FestIN és una iniciativa col·laborativa entre l'Ajuntament de València, Visit València, Turisme Comunitat Valenciana i la Diputació de València, a través de València Turisme.

Amb FestIN, València es converteix en el punt de trobada de l'art i la gastronomia, oferint als assistents una experiència cultural i culinària única en emplaçaments excepcionals.

     



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal