Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida denuncia un atac a la seua seu de València amb pintura i ous, el tercer en dos mesos


Esquerra Unida (EUPV) ha denunciat que la seua seu en el carrer Borrull de València ha patit un atac vandàlic en la matinada d'aquest dilluns, amb signes vandàlics, pintura i ous. Es tracta del tercer en els dos últims mesos, en aquesta ocasió també amb pintura.

Els dos primers atacs ja van ser denunciats davant les autoritats. "Tornarem a denunciar i a exigir a les autoritats les actuacions pertinents per aclarir els fets", manifesta la coordinadora del partit, Rosa Pérez Garijo.

La formació d'esquerres considera que aquests atacs tenen el segell feixista, que "ha posat de nou sota el seu focus" les seues seus. "Lluitarem contra el seu odi, als carrers i a les institucions, i continuarem denunciant tots els atacs vandàlics", insisteix Rosa Pérez Garijo en un comunicat.

"Rebutgem la intolerància, la violència i qualsevol classe d'atac, que a més sempre resultaran inútils perquè mai aconseguiran parar la lluita de totes les persones que formen Esquerra Unida pel respecte, la democràcia, els drets humans i la justícia social".


#EUPV


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal