Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

ERC va rebutjar la proposta del PP per a una investidura de Feijóo, assegura Marta Rovira

Marta Rovira (ERC) assegura que el PP els va proposar pactar una investidura de Feijóo i ho van declinar

Contínua les evidències sobre les mentides i manipulació del PP amb l'assumpte dels indults i l'amnistia

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha afirmat que el PP va proposar als republicans pactar al Congrés dels Diputats una investidura del candidat popular, Alberto Núñez Feijóo, però van declinar.

Segons Rovira, després de les eleccions espanyoles, un diputat del Congrés dels Diputats, anomenat Carlos Floriano, es va dirigir a Teresa Jordà per parlar d'una possible col·laboració. "Ells volien conformar una majoria i nosaltres li vam respondre que no parlem amb el PP. Gràcies, però no", va explicar Rovira en una entrevista a La2 i Ràdio4.

La secretària general d'ERC va destacar que des d'ERC només veien la possibilitat de conformar un bloc progressista a la Cambra Baixa, i per tant van declinar la proposta del PP.

Aquesta afirmació de Rovira destaca la clara divisió entre les forces polítiques, amb ERC optant per no col·laborar amb el PP i insistint en la necessitat d'una majoria progressista al Congrés dels Diputats. 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal