Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV denuncia el cessament de Vicent Soler al capdavant del Consell Social de la UV: 'Un acte sectari i de censura'


El síndic del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, José Muñoz, ha qualificat de "lamentable" el cessament de Vicent Soler com a president del Consell Social de la Universitat de València (UV) i de la Fundació Universitat-Empresa Adeit. A més, ha exigit al president de la Generalitat, Carlos Mazón, que "recapacite" i reconsidere aquesta decisió.

Muñoz ha defensat la figura de Soler com a "una persona important per a la societat valenciana de reconegut prestigi", destacant la seua trajectòria política i el seu compromís amb l'autogovern valencià. A més, ha assenyalat que el cessament demostra que Mazón "s'ha instal·lat directament en el sectarisme i en la censura".

En aquest sentit, el síndic socialista ha recordat que quan Ximo Puig va accedir a la Presidència de la Generalitat en 2015, va mantenir en els seus càrrecs a les persones que ja ocupaven les presidències d'aquestes institucions.

Per a Muñoz, el cessament de Soler respon a "un alarde de sectarisme i censura" per part del president del Consell, a qui ha exigit que "recapacite". "No pot ser el president d'uns pocs valencians, és el president de tots els valencians", ha conclòs.

  #PSPV #CortsValencianes #Universitat #Censura #Sectarisme  

.

   

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal