Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El III Congrés Internacional de Trombó a Bétera els dies 10,11 i 12 de maig

   



El Congrés Internacional de Trombó a Bétera demostra la seua consolidació amb l'arribada de la tercera edició, programada per als dies 10, 11 i 12 de maig. Aquesta iniciativa, que ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Bétera i la col·laboració essencial del "Centre Artístic de Bétera", s'ha convertit en una realitat gràcies al compromís de tots els implicats, des de l'organització fins a aquelles persones que, de manera directa o indirecta, han donat suport a aquest esdeveniment dedicat a apropar als joves i als no tan joves alguns dels millors músics del món.

En la pròxima edició de 2024, destaquem la participació del reconegut New Trombone Collective, un ensemble de trombons format pels primers trombonistes de les orquestres d'Holanda. A més, s'ofereixen classes col·lectives amb destacats músics com Jörgen van Rijen i Brand Attema. Altres artistes que enriquiran aquest congrés inclouen el grup francobelga Just for Fun, amb el solista Antoine Ganaye, professor del Conservatori Nacional Superior de Música de Lió (França), i distingits representants de l'escola de trombó espanyola com Juan Sanjuan, Miguel García Casas i altres.

Així mateix, la versió Júnior del CI-Tbon, destinada als joves trombonistes menors de 13 anys, es durà a terme els dies 11 i 12 de maig, proporcionant activitats especialment dissenyades per a ells.

L'Ajuntament de Bétera, juntament amb els organitzadors Inda Bonet i Spanish Brass, asseguren que aquest esdeveniment musical contribuirà a consolidar la presència de Bétera en el panorama musical, oferint una oferta cultural destacada a la ciutadania. Les edicions anteriors han demostrat un èxit significatiu amb més de 300 participants entre les dues últimes, consolidant la reputació del municipi com a amfitrió de destacats trombonistes nacionals i internacionals.

Amb la participació d'enregistraments internacionals com el New Trombone Collective i Just for Fun, aquest congrés mantindrà les seves característiques de classes magistrals, conferències, tallers, concerts i exposicions, mostrant també les últimes novetats de les principals marques d'instruments.

Aquest esdeveniment no només contribueix a la cultura musical de Bétera, sinó que també destaca l'entusiasme i el suport continu de la comunitat en l'organització d'esdeveniments d'aquest tipus. La participació activa dels ciutadans, així com l'èxit continuat d'aquest congrés, estableixen Bétera com un punt de referència musical en el calendari internacional.

Per a més informació i inscripcions, es pot visitar el lloc web del congrés



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal