Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El cantautor Nacho Mañó serà el pregoner de les Festes Patronals 2024 de Sant Antoni de Benaixeve

En el video  incorporat al final li se pot sentir  tocant a la guitarra amb Gisela Renes - també coneguda a la comarca-

El reconegut cantautor i resident de Sant Antoni de Benaixeve, Nacho Mañó, ha estat seleccionat per l'Ajuntament com a pregoner de les Festes Patronals 2024, que tindran lloc aquest mes d'agost.

Nacho Mañó, conegut principalment per la seua trajectòria des de 1988 com a membre del grup Presuntos Implicados, resideix a la urbanització de Colinas des de 1990. Recentment, ha rebut el prestigiós Premi d'Honor de la Música atorgat per l'Institut Valencià de la Cultura (IVC).

El músic i productor, qui serà l'encarregat d'iniciar les festes des del balcó de l'ajuntament aquest estiu, ha dirigit composicions per a artistes com Alejandro Sanz, Armando Manzanero, Niña Pastori, Joan Manuel Serrat i Miguel Bosé.

"Les meues filles han crescut en aquesta localitat, tinc amics i col·legues de professió, i he establert el meu propi estudi aquí",ha explicat Mañó. A més, ha destacat: "Malgrat no haver nascut a Sant Antoni de Benaixeve, em sent part d'aquesta comunitat i estic molt orgullós i agraït que l'Ajuntament m'haja concedit aquest privilegi".

L'alcaldessa del municipi, Eva Tejedor, ha elogiat l'elecció de Nacho Mañó com a pregoner, destacant la seua representació dels valors de treball i esforç arrelats a la localitat. "És un orgull comptar amb un dels nostres veïns més internacionals per a aquest paper destacat, que simbolitza el talent dels habitants i la seua important contribució a la cultura valenciana", ha conclòs l'alcaldessa.

Al video es acompanyat també per Lucas Jimenez veï de Sant Antoni


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal