Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Drons contra els Resíduos Il·legals a Paterna: L'Ajuntament disposa de diversos drons amb càmeres

La Policia Local de Paterna lluita contra els abocaments il·legals amb drons. Aquesta és la notícia que ha comunicat l'Ajuntament, que ha detallat que la Unitat de Medi Ambient de la Policia Local de Paterna (UEMA) disposa de diversos drons equipats amb càmeres d'alta resolució per a vigilar, controlar i previndre aquesta activitat il·lícita que danya el medi ambient i la salut pública.

Els drons són un recurs molt eficient per a realitzar un seguiment permanent del terme municipal i detectar amb rapidesa qualsevol anomalia o infracció. Els agents de la UEMA realitzen vols alternatius en horaris estratègics, incidint en les zones més vulnerables a patir aquests abocaments no autoritzats. Gràcies a les imatges captades pels drons, els agents poden identificar als infractors i aplicar-los multes econòmiques molt elevades, que poden anar des dels 2.001 fins als 100.000 euros, segons la gravetat del cas.

Però no sols es tracta de multar, sinó també de conscienciar. Al menys és el que diu la Policia Local de Paterna que vol promoure la responsabilitat ambiental entre els ciutadans i recomanar-los una gestió adequada dels residus. Per a això, els recorda que poden fer ús del Ecoparc, situat en el Parc Empresarial Tàctica, on poden depositar tot tipus de materials reciclables o perillosos, com a electrodomèstics, mobles, olis, pintures o bateries.

Amb aquesta iniciativa, la Policia Local de Paterna contribueix a garantir una ciutat més neta i sostenible, i a protegir el patrimoni natural i paisatgístic del municipi. Des del blog, t'animem a col·laborar amb aquesta causa i a respectar el medi ambient.

Recorda: els residus no es tiren, es reciclen.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal