Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dones de Paterna: Un calendari dedicat a dones esportistes de Paterna com a foment en l'Esport i la Igualtat


Dones de Paterna: Referents en l'Esport i la Igualtat

L'Ajuntament de Paterna ha presentat el calendari 2024, dedicat a les dones esportistes de la ciutat. La iniciativa busca reconèixer i visibilitzar el talent i la força d'aquestes dones, convertint-les en exemples a seguir per a la construcció d'una societat més igualitària.

L'acte de presentació

L'acte de presentació, celebrat a l'Auditori Municipal, va comptar amb la presència d'una àmplia representació d'esportistes locals de diverses disciplines, equips i clubs. L'objectiu principal del calendari és fomentar la igualtat i l'apoderament femení a través de l'esport, reivindicant el paper crucial que les dones tenen en aquest àmbit.

Testimonis inspiradors

Pedra Escrita Medina, subcampiona de ball esportiu, veïna paternera que compta amb el Club de Ball esportiu a la ciutat i que ha pujat al podi com a subcampiona d'aquesta disciplina esportiva i Insígnia d'Or de la Vila, va compartir la seua experiència com a dona esportista d'alt rendiment en una inspiradora xarrada. La còmica Mari Marcos va conduir l'acte, que va comptar a més amb un vídeo motivador de Paula Sancho, jugadora del València C.F. Femení, que va reforçar el missatge de reivindicació dels drets de les dones en l'esport.

Parlament de les autoritats

Isabel Segura, Tinenta Alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, va destacar la importància d'aquest calendari com a homenatge a les dones pioneres de Paterna en diversos camps. En aquesta edició, l'èmfasi se centra en les esportistes, posant de manifest el seu talent, determinació i la capacitat d'inspirar a les noves generacions.

José Manuel Mora, Tinent Alcalde d'Educació, Esports i Innovació, va recordar que Paterna es un bressol d'esportistes, amb un gran nombre d'equips i clubs femenins reconeguts a nivell nacional i autonòmic.

Exposició "Sempre avance. Dones esportistes"

L'exposició "Sempre avance. Dones esportistes", cedida pel Ministeri d'Igualtat, es pot visitar a la Casa de la Dona de Paterna fins al 29 de febrer, en horari de 9 a 13 hores.

Compromís amb la igualtat

Amb este calendari i la resta d'activitats programades, l'Ajuntament de Paterna reitera el seu compromís ferm amb la igualtat i l'apoderament femení, reconeixent la trajectòria i el paper inspirador de les dones en l'esport de la ciutat.Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon