Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comença el Procés dels X Pressupostos Participatius a l'Eliana, del 27 de febrer al 27 de març

 Comença el Procés dels Pressupostos Participatius a l'Eliana, del 27 de febrer al 27 de març

L'Ajuntament de l'Eliana obri el període per a la presentació de propostes en els seus Pressupostos Participatius, una iniciativa que ja compleix deu anys. Fins al 27 de març, els veïns i veïnes poden fer arribar les seues idees per decidir les inversions municipals amb un pressupost total de 300.000 euros.

L'objectiu és fomentar una societat oberta, transparent i col·laborativa, amb la participació de persones de totes les edats empadronades al municipi i d'associacions i col·lectius registrats. Les propostes, amb un límit d'execució de 100.000 euros, han de ser competència municipal, no haver-se executat prèviament i poder desenvolupar-se durant el mateix exercici pressupostari.

L'any passat, es van acceptar 18 accions millorables de les infraestructures públiques després de la fase de propostes, que posteriorment es van sotmetre a votació.

Per votar, es pot accedir al web lelianaparticipa.es fins al 27 de març, on també es poden consultar resultats d'edicions anteriors. A més, es pot votar de manera presencial a l'Ajuntament o en urnes itinerants als següents llocs i dates: Mercat (6 i 20 de març), Poliesportiu (9 de març) i OAC (26 de març). Les propostes seran avaluades pels tècnics municipals i, si compleixen els requisits, es sotmetran a votació.

Jorge Pérez Comeche, regidor de Participació Ciutadana, convida la població a participar i superar la marca de propostes de l'any passat. 'És el primer pas per construir junts el futur de l'Eliana'. 


#ElianaParticipa #PressupostosParticipatius #ComunitatActiva



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal