Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Casas Bajas es suma al Projecte LIFE ConnectRicotí per a salvaguardar l'Alondra Ricotí de l'Extinció

 L'Ajuntament de Casas Bajas s'uneix al Projecte "LIFE ConnectRicotí", que té com a objectiu combatre la imminent extinció de l'Alondra Ricotí, una espècie inclosa en el Catàleg Nacional d'Espècies Amenaçades.

L'Alondra Ricotí és un ocell resident a la península Ibèrica, que passa l'hivern a les àrees de reproducció. Hi ha registres de dispersió a la tardor i d'escapament de poblacions amb condicions climàtiques més severes.

Els projectes LIFE són considerats els més importants a la Unió Europea per finançar iniciatives de conservació ambiental i el desenvolupament de polítiques i legislació comunitària en matèria ambiental.

Casas Bajas jugarà un paper clau en aquest projecte cedint temporalment unes 50 hectàrees de muntanya per preparar i condicionar l'espai per a la reintroducció d'aquesta espècie en aquests terrenys.

"La participació en aquests projectes té com a objectiu situar Casas Bajas com a col·laborador en iniciatives ambientals en l'àmbit europeu", expliquen des del consistori municipal, "atorgant-li el protagonisme que es mereix al medi natural que ens envolta i aprofitant la repercussió que això comporta."

"Desafortunadament, el nostre entorn natural està cada vegada més abandonat i desaprofitat. Si podem revalorar-lo i establir col·laboracions com aquesta, que a més ens reportarà beneficis econòmics, creiem que els resultats seran molt positius."

  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal