Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Casas Bajas es suma al Projecte LIFE ConnectRicotí per a salvaguardar l'Alondra Ricotí de l'Extinció

 L'Ajuntament de Casas Bajas s'uneix al Projecte "LIFE ConnectRicotí", que té com a objectiu combatre la imminent extinció de l'Alondra Ricotí, una espècie inclosa en el Catàleg Nacional d'Espècies Amenaçades.

L'Alondra Ricotí és un ocell resident a la península Ibèrica, que passa l'hivern a les àrees de reproducció. Hi ha registres de dispersió a la tardor i d'escapament de poblacions amb condicions climàtiques més severes.

Els projectes LIFE són considerats els més importants a la Unió Europea per finançar iniciatives de conservació ambiental i el desenvolupament de polítiques i legislació comunitària en matèria ambiental.

Casas Bajas jugarà un paper clau en aquest projecte cedint temporalment unes 50 hectàrees de muntanya per preparar i condicionar l'espai per a la reintroducció d'aquesta espècie en aquests terrenys.

"La participació en aquests projectes té com a objectiu situar Casas Bajas com a col·laborador en iniciatives ambientals en l'àmbit europeu", expliquen des del consistori municipal, "atorgant-li el protagonisme que es mereix al medi natural que ens envolta i aprofitant la repercussió que això comporta."

"Desafortunadament, el nostre entorn natural està cada vegada més abandonat i desaprofitat. Si podem revalorar-lo i establir col·laboracions com aquesta, que a més ens reportarà beneficis econòmics, creiem que els resultats seran molt positius."

  


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon