Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera obri la Biblioteca Pública Municipal al Centre Civic Torre en Conill

  • "Coneix la teua Biblioteca" és una iniciativa amb la qual es pretén fomentar l'hàbit de lectura entre els escolars.
     

  • A partir del 4 de març els veïns i veïnes de Bétera també podran gaudir de la nova Biblioteca situada en el Centre Cívic.

L'Ajuntament de Bétera obri e impulsa la lectura entre els més xicotets amb la nova Biblioteca al Centre Cívic

 La Biblioteca Pública Municipal de Bétera serà es converteix en un espai clau per a la promoció de la cultura i l'educació entre la població infantil del municipi. L'Ajuntament, a través de l'àrea d'Educació, ha posat en marxa diverses iniciatives per a fomentar l'hàbit de lectura entre els més xicotets, com ara el programa "Coneix la teua Biblioteca".

Un viatge al  món dels llibres:

"Coneix la teua Biblioteca" convida els escolars a submergir-se en una experiència única i divertida al voltant del món dels llibres. Durant dues setmanes, els xiquets i xiquetes participen en sessions d'animació lectora, visites guiades per la Biblioteca i temps lliure per a explorar l'espai i descobrir la gran varietat de llibres disponibles.

L'aposta per la cultura i l'educació:

L'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, destaca la importància de la lectura en la formació dels més xicotets, ja que estimula la imaginació, el pensament crític i la creativitat. A més, la nova Biblioteca al Centre Cívic, que obrirà les seves portes el 4 de març, oferirà un espai modern i accessible per a fomentar la lectura i l'estudi.

La Biblioteca Pública Municipal de Bétera compta amb una gran varietat de recursos per a totes les edats i interessos. Llibres en paper i digital, revistes, música, pel·lícules i audiollibres són alguns dels exemples dels materials que els usuaris poden trobar en aquest espai.

Un creixement constant:

L'any 2023, la Biblioteca va registrar un total de 26.509 usuaris, dels quals 6.144 eren xiquets i xiquetes. Es van realitzar 9.916 préstecs de llibres en format físic i 4.172 en format digital, demostrant l'interès creixent per la lectura entre la població de Bétera.

La Biblioteca Pública Municipal és un espai clau. oferint a tots els veïns i veïnes l'oportunitat de gaudir dels beneficis de la lectura

     

Foto Ruben Sanchez wiki Centre Civic


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal