Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera i AEMON estudien crear una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) al seu Parc Empresarial de l'Horta Vella

 Bétera encara el repte de crear una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) al seu Parc Empresarial de l'Horta Vellaa

Bétera estudia la proposta de fer més competitius els seus parcs empresarials. L'Ajuntament, en col·laboració amb l'associació empresarial AEMON, aposta per la creació de l'EGM, marcant una cultura de qualitat en la gestió empresarial.

Aquesta iniciativa implica l'adaptació dels Parcs Empresarials de Bétera a la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

L'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, i el regidor d'Indústria, Adrián Cámara, han presentat la proposta juntament amb el president del Parc Empresarial de l'Horta Vella, Javier Muñoz, i altres membres de la directiva. La presentació, realitzada a la Fundació Laboral de la Construcció, ha atrafegat la participació d'empresaris de l'Horta Vella interessats en aquest projecte.

Segons l'alcaldessa, aquesta iniciativa és crucial per a establir una cultura de gestió de qualitat al parc empresarial de Bétera. El regidor d'Indústria destaca la importància de la col·laboració entre empreses i l'administració local per fer dels Parcs Empresarials espais competitiu i digne per als seus treballadors.

La col·laboració publicoprivada es considerarà per a escometre projectes d'interés en els parcs logístics i empresarials. A més, Bétera ha d'adaptar el Parc Empresarial l'Horta Vella a la classificació d'àrees industrials establida per la Llei 14/2018.

El compromís del Consistori amb el Parc Empresarial de l'Horta Vella es reflecteix en la gestió d'ajudes per a la millora i modernització d'infraestructures i serveis. Això inclou la instal·lació de noves càmeres de videovigilància, millores en l'enllumenat i senyalització viària, així com l'adequació de zones verdes.

L'alcaldessa destaca que els parcs industrials juguen un paper clau a Bétera, essent essencials per a l'economia local i el manteniment de l'ocupació estable i de qualitat.

La posada en marxa de l'EGM a Bétera contribuirà a una gestió de qualitat dels Parcs Empresarials, essent el nucli d'activitats econòmiques i logístiques del municipi, generant ocupació i riquesa.

    



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal