Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

37 joves de l'Eliana gaudeixen d'un viatge a la neu a Aramón Cerler

L'Ajuntament de l'Eliana organitza un viatge a l'estació d'esquí d'Aramón Cerler per a promoure l'oci saludable entre els joves del municipi.

Un total de 37 joves de l'Eliana, d'entre 18 i 28 anys, van participar en un viatge a l'estació d'esquí d'Aramón Cerler organitzat per l'Ajuntament del municipi. L'activitat, que va tenir lloc entre els dies 1 i 4 de febrer, s'emmarca dins del programa "Ens n'anem", que té projectades quatre eixides a l'any coincidint amb les estacions.

L'objectiu del viatge era promoure l'oci saludable i impulsar els llaços entre els joves de la localitat. Els participants van gaudir de quatre dies d'esquí i snowboard en un entorn natural, envoltats dels seus iguals.

El viatge va ser sufragat al 60% per l'Ajuntament de l'Eliana. A la vista dels resultats del qüestionari d'avaluació realitzat durant la seua celebració, el 100% de les persones participants repetiria l'any vinent, amb valoracions molt positives.

L'èxit del viatge posa de manifest l'interés dels joves de l'Eliana per les activitats a l'aire lliure i per l'esport. L'Ajuntament valora molt positivament aquesta acció, que s'alinea amb l'objectiu de promoure un estil de vida saludable entre la població jove del municipi.

#Eliana #Joventut #OciSalut #Esquí #AramónCerler #EnsnAneM

   







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal