Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

37 joves de l'Eliana gaudeixen d'un viatge a la neu a Aramón Cerler

L'Ajuntament de l'Eliana organitza un viatge a l'estació d'esquí d'Aramón Cerler per a promoure l'oci saludable entre els joves del municipi.

Un total de 37 joves de l'Eliana, d'entre 18 i 28 anys, van participar en un viatge a l'estació d'esquí d'Aramón Cerler organitzat per l'Ajuntament del municipi. L'activitat, que va tenir lloc entre els dies 1 i 4 de febrer, s'emmarca dins del programa "Ens n'anem", que té projectades quatre eixides a l'any coincidint amb les estacions.

L'objectiu del viatge era promoure l'oci saludable i impulsar els llaços entre els joves de la localitat. Els participants van gaudir de quatre dies d'esquí i snowboard en un entorn natural, envoltats dels seus iguals.

El viatge va ser sufragat al 60% per l'Ajuntament de l'Eliana. A la vista dels resultats del qüestionari d'avaluació realitzat durant la seua celebració, el 100% de les persones participants repetiria l'any vinent, amb valoracions molt positives.

L'èxit del viatge posa de manifest l'interés dels joves de l'Eliana per les activitats a l'aire lliure i per l'esport. L'Ajuntament valora molt positivament aquesta acció, que s'alinea amb l'objectiu de promoure un estil de vida saludable entre la població jove del municipi.

#Eliana #Joventut #OciSalut #Esquí #AramónCerler #EnsnAneM

   Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon