Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Transformació i Innovació: La Nova Casa de la Cultura de l'Eliana Preparada per a Brillar

 La Casa de la Cultura de l'Eliana es troba a les darreres etapes de les obres de modernització i ampliació. L'ajuntament ha destinat prop d'1.600.000 euros a este projecte, que té com a objectiu convertir-se en un referent d'edifici sostenible a la Comunitat Valenciana. Amb una àrea total de 1.665 m², inclou noves instal·lacions com una àrea d'estudi d'accés independent, la Biblioteca, l’Espai Jove, aules per a cursos i tallers, una sala polivalent i àrees verdes.

El nou espai portarà el nom de l'exalcalde, José María Ángel Batalla, i està dissenyat seguint els principis d'equitat residencial i inclusivitat. Malgrat la transformació integral i modernització, s'ha mantingut l'esperit de l'antic edifici.

Les obres estan previstes que finalitzen en les pròximes setmanes, tot i que la posada en funcionament del servei haurà d'esperar fins a tenir tot l'equipament i el trasllat dels fons bibliogràfics. L'alcalde, Salva Torrent, ha anunciat que les obres seran recepcionades aproximadament el 15 de febrer. La regidora de Grans Projectes i Infraestructures, Marta Andrés, ha acompanyat l'alcalde en la visita a les obres, destacant els avanços realitzats.

Esta renovació no només millorarà les instal·lacions, sinó que també contribuirà a consolidar la Casa de la Cultura com un centre dinàmic i vibrant per a la comunitat elianera.

     


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon