Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Transformació i Innovació: La Nova Casa de la Cultura de l'Eliana Preparada per a Brillar

 La Casa de la Cultura de l'Eliana es troba a les darreres etapes de les obres de modernització i ampliació. L'ajuntament ha destinat prop d'1.600.000 euros a este projecte, que té com a objectiu convertir-se en un referent d'edifici sostenible a la Comunitat Valenciana. Amb una àrea total de 1.665 m², inclou noves instal·lacions com una àrea d'estudi d'accés independent, la Biblioteca, l’Espai Jove, aules per a cursos i tallers, una sala polivalent i àrees verdes.

El nou espai portarà el nom de l'exalcalde, José María Ángel Batalla, i està dissenyat seguint els principis d'equitat residencial i inclusivitat. Malgrat la transformació integral i modernització, s'ha mantingut l'esperit de l'antic edifici.

Les obres estan previstes que finalitzen en les pròximes setmanes, tot i que la posada en funcionament del servei haurà d'esperar fins a tenir tot l'equipament i el trasllat dels fons bibliogràfics. L'alcalde, Salva Torrent, ha anunciat que les obres seran recepcionades aproximadament el 15 de febrer. La regidora de Grans Projectes i Infraestructures, Marta Andrés, ha acompanyat l'alcalde en la visita a les obres, destacant els avanços realitzats.

Esta renovació no només millorarà les instal·lacions, sinó que també contribuirà a consolidar la Casa de la Cultura com un centre dinàmic i vibrant per a la comunitat elianera.

     


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal