Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra comença 2024 amb un pressupost de més de 4 millions i un 567 % més per a la neteja viària

Serra comença el 2024 amb un pressupost de més de 4 milions d'euros per a millorar els serveis i reduir el deute

L'Ajuntament de Serra ha aprovat els pressupostos per a l'any 2024, que ascendeixen a 4.104.091,14 euros. Els comptes estan centrats en la millora dels serveis públics, entre ells la neteja viària, i la reducció del deute municipal.

En concret, les partides destinades a neteja viària i manteniment dels espais i infraestructures augmenten en un 567 % respecte de l'any anterior, fins als 196.000 euros. Això es traduirà en una major freqüència de neteja a les carrers i places del municipi, així com en una millora de la qualitat del servei.

A més, l'Ajuntament de Serra substituirà el conveni de col·laboració amb la Societat Civil de Propietaris de la urbanització per a gestionar directament més de 250.000 euros en aquesta zona. Aquests diners es destinaran a la neteja, la millora viària i la creació d'espais per a vianants.

En matèria d'inversions, l'Ajuntament de Serra destinarà 253.113,38 euros a projectes com la rehabilitació de l'ermita de Sant Josep i la Creu, la renovació del col·lector del carrer Sant Roc o obres al poliesportiu.

També es destinaran 126.000 euros a medi ambient i agricultura, per a la compra de noves eines, la neteja de la massa forestal i la millora dels camins rurals.

El programa d'ajudes al transport per a joves estudiants i el de pràctiques formatives remunerades sumaran 16.000 euros. A més, es preveu dur a terme un pla d'infància i adolescència.

Els col·lectius i associacions culturals, esportives i socials del poble rebran 43.500 euros en subvenció directa.

L'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, ha destacat que "aquest pressupost és una eina per a millorar la qualitat de vida de la nostra ciutadania. La bona gestió econòmica ens permetrà reduir el deute municipal i destinar més recursos a les necessitats dels nostres veïns".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon