Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra comença 2024 amb un pressupost de més de 4 millions i un 567 % més per a la neteja viària

Serra comença el 2024 amb un pressupost de més de 4 milions d'euros per a millorar els serveis i reduir el deute

L'Ajuntament de Serra ha aprovat els pressupostos per a l'any 2024, que ascendeixen a 4.104.091,14 euros. Els comptes estan centrats en la millora dels serveis públics, entre ells la neteja viària, i la reducció del deute municipal.

En concret, les partides destinades a neteja viària i manteniment dels espais i infraestructures augmenten en un 567 % respecte de l'any anterior, fins als 196.000 euros. Això es traduirà en una major freqüència de neteja a les carrers i places del municipi, així com en una millora de la qualitat del servei.

A més, l'Ajuntament de Serra substituirà el conveni de col·laboració amb la Societat Civil de Propietaris de la urbanització per a gestionar directament més de 250.000 euros en aquesta zona. Aquests diners es destinaran a la neteja, la millora viària i la creació d'espais per a vianants.

En matèria d'inversions, l'Ajuntament de Serra destinarà 253.113,38 euros a projectes com la rehabilitació de l'ermita de Sant Josep i la Creu, la renovació del col·lector del carrer Sant Roc o obres al poliesportiu.

També es destinaran 126.000 euros a medi ambient i agricultura, per a la compra de noves eines, la neteja de la massa forestal i la millora dels camins rurals.

El programa d'ajudes al transport per a joves estudiants i el de pràctiques formatives remunerades sumaran 16.000 euros. A més, es preveu dur a terme un pla d'infància i adolescència.

Els col·lectius i associacions culturals, esportives i socials del poble rebran 43.500 euros en subvenció directa.

L'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, ha destacat que "aquest pressupost és una eina per a millorar la qualitat de vida de la nostra ciutadania. La bona gestió econòmica ens permetrà reduir el deute municipal i destinar més recursos a les necessitats dels nostres veïns".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal