Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra avança amb el Primer Protocol contra la Violència de Gènere

El protocol adjunta un circuit d'actuació en cas necessari

L'ajuntament de Serra ha impulsat un protocol municipal pioner en la lluita contra la violència de gènere. Aquest document estableix un conjunt de pautes i accions destinades a tota la ciutadania, detallant els recursos disponibles al municipi.

L'objectiu principal d'aquest protocol és convertir Serra en un espai segur i inclusiu. L'alcaldessa, Alicia Tusón, destaca la importància d'aquestes directrius per augmentar la consciència sobre la problemàtica i saber com actuar en cas necessari. "És una eina crucial per a la nostra comunitat", assenyala Tusón.

Per comprendre els factors de risc i les situacions que requereixen atenció especial a Serra, s'han implementat eines de recopilació d'informació, com ara qüestionaris en línia i enquestes presencials. Això permet entendre el context i conèixer la realitat del municipi.

El protocol detalla les situacions quotidianes en les quals caldria activar-lo, juntament amb un circuit d'actuació complet. A més, proporciona informació essencial sobre com presentar una denúncia, com es tramita i quin és el procediment a seguir.

Aquest pas cap a la creació d'un municipi més segur reflecteix el compromís de l'ajuntament de Serra en abordar la violència de gènere de manera integral. Amb aquestes mesures, es busca no només prevenir, sinó també actuar de manera eficient i sensible en casos de violència de gènere a la localitat.


Protocol contra la violència de gènere(açí)


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal