Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve reforça la Policia Local amb quatre nous agents i dos vehicles


L'Ajuntament de Sant  Antoni de Benaixeve avança en un pla de xoc en seguretat activat pel govern  municipal amb l'augment de la plantilla d'agents i del parc mòbil de vehicles.

En aquesta línia, en les últimes setmanes des de la Regidoria de Policia s'ha coordinat per via d'urgència la incorporació de quatre nous efectius al cos de la Policia Local, procedents de borses d'altres municipis de la comarca del Camp de Túria, consequencia d'acords fets amb eixos municipis. Addicionalment, com a part d'aquest reforç, s'han afegit dos nous vehicles a la flota mòbil del cos completament equipats, incloent-hi un amb mampara de seguretat per actuar davant possibles detencions.

Aquesta acció s'emmarca dins del programa d'actuacions previstes per incrementar la seguretat a Sant Antoni de Benaixeve i se sumen a l'adequació activada als retenes, l'augment dels recursos materials o "l'acord assolit amb la plantilla per millorar les condicions salarials".

 L'executiu afirma en la seua nota que amb aquestes actuacions "es compleix en temps rècord amb una promesa electoral que busca revertir el desmantellament de la Policia Local portada a terme pel anterior equip de govern"

El regidor de Policia Local, Pedro Enrique Pérez, ha subratllat en la nota que amb aquestes actuacions es pretén "revertir el greu desmantellament de la Policia Local que s'havia produït durant les últimes dues legislatures i que impedia als efectius dur a terme funcions tan bàsiques com patrullar per les nits al haver-hi només un agent en actiu en jornada nocturna".

Del mateix modo, l'edil ha manifestat que el nou govern va trobar la "necessitat imperant de millorar les condicions d'un cos que no disposava ni d'espais salubres, ni de vehicles adequats per garantir amb eficàcia la prevenció i control de delictes". "Era una autèntica irresponsabilitat tenir en aquestes condicions als treballadors que s'encarreguen de vetllar per la seguretat dels nostres veïns i veïnes", ha criticat Pérez i ha apuntat com "les mesures implementades estan tenint un impacte directe i significatiu en la reducció d'infraccions al municipi en els últims mesos".

Igualment s'ha mostrat l'alcaldessa de la localitat, Eva Tejedor, que ha destacat que "aquest executiu és un equip de govern de grans consensos i un dels acords als quals hem volgut donar prioritat absoluta ha estat el reforç de la plantilla del cos local de policia, complint així en temps rècord amb una promesa electoral compartida per tots els partits polítics".

Tejedor ha afegit en la nota  que "aquest tipus d'actuacions demostra el compromís conjunt d'aquest Ajuntament amb la seguretat i el benestar dels nostres veïns i veïnes", i ha avançat que "seguirem treballant per restituir la desarticulació que ha patit l'àrea de seguretat durant aquests últims vuit anys".

   



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal