Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja recull la certificació de la Q de Qualitat en el Palau de Cibeles de Madrid

Éxit de Riba-roja recull la certificació Q de Qualitat, un Reconeixement a la Qualitat Turística

La Galeria de Cristall del Palau de Cibeles va ser l'escenari d'una memorable nit en la qual Riba-roja va destacar pel seu compromís amb la qualitat turística. La Gala de la Nit Q, organitzada per l'Institut de Qualitat Turística Espanyola i coincidint amb FITUR, va reunir a distingits representants, incloent l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, la regidora de Turisme, Esther Gómez, i l'equip tècnic de la Tourist Info de Riba-roja.

El reconeixement es va centrar en empreses, organitzacions turístiques i entitats públiques que destaquen per la seua aposta per la qualitat i sostenibilitat certificades. Des de 2011, l'oficina de turisme de Riba-roja ostenta el certificat Q de Qualitat Turística, garantint als visitants la millor experiència amb estàndards rigorosos en atenció al client, informació turística i promoció del destí.

Un dels orgullosos recipients d'aquesta certificació és el Museu Visigot de Pla de Nadal, essent pioner en la certificació de Qualitat per a Museus a Espanya. L'oficina de turisme també va obtenir el segell SAFE TOURISM CERTIFIED el 2020, destacant-se per les mesures preventives i de seguretat davant de la pandèmia de la COVID-19.

A partir de 2022, l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Riba-roja ha participat activament en la revisió de la normativa UNE-ISO per a Oficines de Turisme, col·laborant amb altres professionals d'arreu d'Espanya i coordinada per l'ICTE i l'Associació Espanyola de Normalització, en resposta a la petició de la Xina.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, va expressar després de la gala el compromís continu amb la qualitat turística, destacant que aquest distintiu avala el treball de qualitat i el compliment dels requisits turístics, assegurant als visitants de Riba-roja una experiència única.

La Gala de la Nit Q es converteix en unesdeveniment anual destacat en el marc de la Fira Internacional de Turisme, on Riba-roja exhibeix amb orgull tots els seus productes turístics. Enguany, la gastronomia històrica, amb el Bes Visigot, el Menú Visigot, el Concurs de 'Cremaet' i el Certamen d'Arròs de les Riberes del Túria, captiven l'atenció de visitants i professionals.

#RibaRoja #TurismeDeQualitat #GalaNitQ #FITUR #QualitatTurística
   Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon