Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria impulsa una nova Ronda per millorar la mobilitat i la seguretat viària

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ha informat que l'Ajuntament de Riba-roja de Túria inicià l'estudi de la nova Ronda CV-336, que connectarà l'entrada del municipi per la CV-370 procedent de Manises amb la rotonda de la zona nord que enllaça amb els municipis de l'Eliana, Sant Antoni de Benàger i La Pobla de Vallbona.

L'objectiu d'aquesta nova ronda és desviar el flux de trànsit actual, que supera els 5.000 vehicles al dia, reduir les retencions en hores punta i, a més, augmentar la seguretat viària millorant l'accés als centres educatius propers.

L'anunci es va fer després de la reunió amb la diputada provincial de l'àrea de Carreteres, Reme Mazzolari, a qui ha agrait la "col·laboració continuista" per oferir un bon servei de carreteres i accessos als veïns i veïnes.

En aquesta mateixa trobada, es va confirmar l'inici de les obres de la CV-370, que donen accés al bypass de Manises per al pròxim mes de febrer i representen una "aposta personal de fa molts anys per reduir la sinistralitat i les retencions", ha explicat Raga.

En concret, l'obra contempla el desdoblament dels carrils de la també coneguda com a 'Via Parc del Túria', que compta a diari amb més de 25.000 vehicles entre Manises i Riba-roja. La col·laboració entre la Diputació i l'Ajuntament des del 2016 donarà inici a l'última fase durant el mes de febrer i tindrà una durada d'uns 15 mesos.

L'alcalde ha destacat el caràcter "transformador" dels diferents projectes en marxa per "adaptar-se a la nova realitat del nostre municipi i oferir més seguretat i una xarxa que canalitze el trànsit de manera més eficaç i sostenible".








Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal