Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV-PSOE acusa a Mazón de 'respaldar amb el seu silenci còmplice actituds ultres i antidemocràtiques' -video-


El PSPV-PSOE ha anunciat aquest dissabte que la regidora socialista de l'Ajuntament de Montcada (València) Feliciana Bondia, a qui en un ple municipal una edil de Vox va dirigir un gest simulant disparar-li, ha decidit emprendre accions legals i ha acusat al cap del Consell, Carlos Mazón, d'"utilitzar el seu altaveu com a 'president' de la Generalitat per assenyalar-la i assetjar-la públicament".

Així s'ha manifestat aquest dissabte el secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, qui ha retret a Mazón que "recolze amb el seu silenci còmplice actituds ultres i antidemocràtiques", alhora que li ha exigit que "condemne de forma rotunda i sense titubejos aquests fets".

En aquest sentit, el dirigent socialista ha insistit que "és intolerable que persones que estan entregades a un servei públic siguen amenaçades per fer la seua feina i defensar els seus ideals" i ha destacat que la regidora d'Igualtat, Majors i Memòria Democràtica de l'Ajuntament de Montcada, Feli Bondia, "no és la primera vegada que rep amenaces".

"Primer va ser durant l'últim ple de l'any quan una regidora de Vox va simular disparar-li i ara rep un correu electrònic en el qual li desitgen que 'li vagen volar el cap com als etarres'", ha denunciat Muñoz, segons ha indicat la formació en un comunicat.

A més, ha exigit a "tots els partits que diuen ser democràtics altura de mires davant situacions que no poden tindre cabuda en la nostra societat" i ha remarcat que "és el moment de demostrar qui són veritables demòcrates".

"El PP ha d'aclarir si està amb la societat o si s'ha convertit en un partit que ha fet seus els ideals de Vox. Ara no pot continuar en silenci i sense condemnar aquests fets greus", ha conclòs.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal