Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna en Camí Cap a Ser Declarada Gran Ciutat: Comissió de Treball en Acció


El 10 de gener de 2024, s'ha celebrat la primera sessió de la Comissió de Gran Ciutat a Paterna, presidida pel regidor de Personal i Gran Ciutat, David Fortea. Aquesta comissió, integrada pels Caps d'Àrea del consistori i els habilitats nacionals, té com a objectiu coordinar els diferents departaments per preparar el canvi de model organitzatiu i gestió municipal de la ciutat.

L'Ajuntament de Paterna està iniciant el compte enrere per aconseguir la declaració de Gran Ciutat, amb més de 75.300 habitants actualment empadronats. David Fortea, portaveu de l'executiu socialista, ha anunciat que la comissió serà responsable de coordinar, planificar i executar totes les tasques necessàries per a complir els requisits requerits per a obtenir aquest reconeixement. Fortea destaca la importància de preparar-se amb antelació perquè, quan la ciutat arribe als 75.000 habitants censats en l'INE, estiguen a punt per a sol·licitar aquesta declaració, obtenint més inversions i serveis per a Paterna.

La nova comissió té previstes reunions trimestrals i està formada pels diferents Caps d'Àrees i habilitats nacionals del consistori. L'objectiu principal és implicar, unir i coordinar els diferents departaments de l'Ajuntament per elaborar un informe justificatiu que sustente el canvi de l'organització municipal actual a una més complexa després de la declaració definitiva.

Durant la reunió, David Fortea ha instat als responsables tècnics del consistori a treballar col·lectivament per destacar les circumstàncies econòmiques, socials, històriques i culturals especials de Paterna. Amb més de 3.000 empreses assentades i sis àrees industrials, Paterna destaca com una ciutat amb una gran taxa d'activitat a la Comunitat i Espanya, a més de tenir una significativa mobilitat de població diària.

#PaternaGranCiutat #ComissióTreball #DesenvolupamentMunicipal


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal