Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Optimitzat el Cordel de la Garrofera: Una transformació crucial per a Olocau i Marines

 Els treballs de condicionament del Cordel de la Garrofera han conclòs, donant resposta a una demanda històrica d'Olocau i Marines. La recuperació d'aquesta via pecuària és ja una realitat després de la finalització dels treballs de condicionament. L'obra ha tingut un cost de 500.605,10 euros, subvencionats per la Conselleria d'Agricultura.

Amb això, es respon a una demanda històrica de les localitats d'Olocau i Marines a causa de la gran quantitat de vehicles que transiten pel camí, que discorre entre les carreteres CV333 i CV25. Les actuacions acomplertes inclouen l'arranjament de la via amb sauló compactat i la posterior pavimentació amb un Doble Tractament Superficial (DTS), l'ampliació del tram per aconseguir una uniformitat completa, i la creació de zones de cuneta i punts formigonats per canalitzar les pluges. Tot això tindrà un impacte notable tant en la circulació de vehicles com en la seguretat dels usuaris.

Segons ha assenyalat l'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, aquesta obra "té una gran importància per al nostre poble en general i per als nostres agricultors en particular, ja que recuperem una via fonamental facilitant l'accés als camps de cultiu que es troben al llarg del seu traçat". Per al primer edil, aquesta actuació "constitueix un nou exemple del pla de millora de carrers i camins que està desenvolupant la Corporació Municipal en els últims anys".

    





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal