Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau i la Universitat de València: Un diàleg prometedor per a noves oportunitats culturals

 Antonio Ropero es reuneix amb la delegada de la rectora de la UV pel Programa Universitat - Societat

Ahir matí, l'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, ha mantingut una trobada amb María Dolores Pitarch (delegada de la rectora de la Universitat de València pel Programa Universitat - Societat) per debatre sobre futures vies de col·laboració en matèria cultural entre la UV i Olocau.

En aquesta trobada, Pitarch ha mostrat interés per conéixer la realitat de la localitat i ha plantejat diversos projectes a Ropero. Així, ha oferit la possibilitat que Olocau forme part del programa d'Universitats Estacionals (jornades sobre temes monogràfics d'actualitat i especial interés pels municipis i el seu entorn proper), que puga acollir cursos dins de l'oferta formativa per a majors de 30 anys de la Universitat, i que puga ser seu d'exposicions itinerants de La Nau.

D'altra banda, Antonio Ropero li ha manifestat la voluntat de col·laborar en aquestes iniciatives i li ha proposat els possibles edificis i instal·lacions municipals per dur-les a terme. A més, ha transmés a Pitarch el compromís d'Olocau amb la cultura i el patrimoni històric, expressant el desig que la UV participe en la Iberfesta i que tinga presència en un dels estands que s'habiliten en l'esdeveniment.

Segons l'alcalde, "des de la Corporació Municipal, sempre estem disposats a dur a terme iniciatives conjuntes amb altres institucions, i la reunió d'avui és un primer pas per ampliar l'oferta cultural d'Olocau amb l'ajuda de la Universitat de València". Per això, Ropero ha volgut agrair a Pitarch "el seu interés per explorar noves formes de col·laboració amb el nostre poble".

     



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal