Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau destaca en el repte 'Mi pueblo en el British' amb èxit rotund

Ahir va concloure amb un èxit innegable el desafiament 'Mi pueblo en el British', una iniciativa que va impulsar l'Associació Espanyola de Municipis de Muntanya. Aquest desafiament va proposar a les 280 localitats participants de l'associació de superar en nombre de visites el prestigiós British Museum entre l'11 de desembre i l'11 de gener.

Les localitats de muntanya que van participar en aquest desafiament van aconseguir reunir un total de 401.857 visitants en aquest període. Aquesta xifra supera clarament les 340.000 visites rebudes pel British Museum en un mes. Olocau, com a part integrant d'aquesta associació, va destacar significativament contribuint amb un total de 1.375 persones que van mostrar interès per conéixer el Puntal dels Llops.

En les paraules de l'alcalde, Antonio Ropero, "és un honor haver format part d'aquesta iniciativa única i haver demostrat el potencial del nostre poble com a destinació turística, amb el fantàstic nombre de visites rebut. Això representa una gran alegria, saber que, juntament amb altres municipis de muntanya d'arreu d'Espanya, hem contribuït a impulsar aquest desafiament i, amb això, hem donat a conéixer el ric patrimoni que posseïm."

    


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal