Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau: Aprova un Pressupost 2024 de quasi 3 milions: 'Estabilitat i Progrés Municipal'

     


 

El passat dijous 4 de gener, el Butlletí Oficial de la Província de València va publicar l'anunci sobre l'aprovació definitiva del pressupost de l'Ajuntament d'Olocau per a l'any 2024. Aquest és el tràmit final perquè puga executar-se.

El pressupost, aprovat en el Ple Extraordinari celebrat el passat 21 de novembre, ascendeix a un total de 2.946.375,83 euros, representant un augment del 2,4 % respecte a l'exercici anterior. El seu disseny presenta un equilibri entre ingressos i despeses que garanteix un creixement moderat, mantenint controlada el deute.

Quant a les partides, és destacable la importància de les dedicades al manteniment dels serveis municipals. S'ha prioritzat aconseguir l'objectiu d'estabilitat pressupostària sense afectar les principals polítiques del Consistori, sense augmentar els impostos directes (IBI, Vehicles, Activitats Econòmiques i Plusvàlua) i malgrat les limitacions derivades de la complexa conjuntura vinculada a la incertesa econòmica, la disminució dels ingressos vinculats a l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana, l'augment dels costos energètics i la inflació.

Tot i això, es veu un increment en les quantitats destinades a Assistència Social, Promoció Turística, activitats culturals o millora de la seguretat viària, i s'ha creat un capítol nou de treballs per a la reactivació comercial.

Segons les paraules de l'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, el pressupost per al 2024 "suposa continuar per la senda de progrés i creixement dels últims anys sense perdre de vista el compromís de mantenir el deute a zero i de tenir uns comptes sanejats". Així, segons el primer edil, "hem aconseguit un equilibri que ens permetrà continuar dedicant recursos a les polítiques que més necessiten els nostres veïns sense retalls ni minva en la qualitat dels serveis".

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal