Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Modificat el recorregut de la marxa de les 'Magues de gener' per a evitar que coincidisca amb els 'Balls al carrer'

La marxa s'iniciarà en el Parterre a les 11.00 hores.

La manifestació contra la "censura" de la cavalcada de les 'Magues de gener' que aquest diumenge recorrerà els carrers del centre de la ciutat de València modificarà part del seu itinerari per evitar que coincidisca, en aquest cas concret, amb una altra activitat programada a la plaça de la Reina com són els 'Balls al carrer', segons han confirmat  Europa Press de fonts de Delegació del Govern.

L'objectiu de la modificació de l'itinerari de la marxa és que no es superposen dues activitats, "siguen de l'índole que siguen", en el mateix espai i així vetlar per una "certa convivència" entre elles, han detallat les mateixes fonts.

D'aquesta manera, l'organització de la marxa ha modificat part de l'itinerari previst per a aquest diumenge, a recomanació de Delegació de Govern basant-se en informes policials que aconsellaven variar el trajecte de l'activitat, ja que l'altre esdeveniment --els 'Balls al carrer'-- ja estava sol·licitat amb més antelació.

L'Ajuntament de València va denegar el permís per a la celebració de la cavalcada de les 'Magues' per a aquest diumenge 14 de gener després dels informes negatius de Mobilitat Sostenible i de la Policia Local per l'afectació al trànsit i a les línies de l'EMT, entre altres qüestions.

L'organització de la 'Festa de la infantesa' havia sol·licitat autorització per a l'ocupació del domini públic el 14 de gener, en horari de 10.30 a 14.00 hores, per a la celebració de la cavalcada de les 'Magues de gener' que, sota el lema 'L'aigua és màgia', anava a partir des del Parterre i discórrer per la carrera de la Pau i Sant Vicent fins a arribar a la plaça de l'Ajuntament.

Davant la denegació del permís, l'organització havia convocat per aquest mateix diumenge, com a resposta a la "censura", una manifestació popular "festiva i reivindicativa" contra la "discriminació sectària de certes propostes" que comptarà amb la participació de les 'Magues de gener' i dels grups de voluntaris que conformen la festa. La marxa s'iniciarà en el Parterre a les 11.00 hores.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal