Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 550 alumnes/as de Paterna reben clases de la policía local de Paterna


La Policia Local de Paterna informa d'altres mitjans de transport alternatius al cotxe, com l'autobús, la bicicleta o el patinet.

Segons ha explicat la Tinenta Alcaldessa d'Interior, Mobilitat i Sostenibilitat, Nuria Campos, “és important que els més xicotets i xicotetes de Paterna aprenguen nous mitjans que promouen una mobilitat sostenible i segura, aprofitant la gratuïtat de l'autobús municipal de Paterna i la irrupció d'altres alternatives com el patinet o la bicicleta”.

Per part seua, el Tinent Alcalde d'Educació, Esports i Innovació, José Manuel Mora, ha assegurat que “des d'este executiu socialista continuarem apostant per tallers i xarrades pedagògiques en matèria de seguretat viària, a més de les rutes escolars o altres activitats com premiar la creativitat mitjançant el concurs de dibuixos sobre mobilitat, per a continuar fomentant els beneficis que aporta a la nostra salut i al medi ambient la pràctica d'hàbits sostenibles en els nostres desplaçaments diaris”.

Els més xicotets han posat en pràctica les seues habilitats i coneixements mitjançant l'aula de la Bicicleta i altres circuits realitzats sobre normes bàsiques de circulació. Així mateix, han reconegut els aspectes positius de la sostenibilitat en l'ús d'estos nous mitjans, respectant així el Medi Ambient i fins i tot han aprés valors socials i de convivència, com el fet de cedir el seient a les persones amb mobilitat reduïda quan pugen al transport públic.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal