Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Manifestacions en suport al poble palestí: Bétera 13 gener i València 20 gener

     

Manifestacions en suport al poble palestí: Bétera 13 gener i València 20 gener

Amb motiu del genocidi que està patint el poble palestí a Gaza, amb més de 23.000 morts, entre ells més de 5.000 infants, i més de 50.000 persones ferides, així com de la situació que pateix des de 1948, diverses organitzacions de Bétera i altres del País Valencià, com la Fundació del Comité de suport al poble Palestí (CAPP) i Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) a Israel del País Valencià, han decidit mostrar el seu rebuig més enèrgic aquests crims contra la humanitat perpetrats pel govern sionista de Netanyahu. Exigim que aquests fets siguen portats davant la Cort Penal Internacional per ser jutjats.

En Bétera, l'acte tindrà lloc el 13 de gener a les 17 hores davant de l'Ajuntament. A més dels grups que ja figuren al cartell, s'ha sumat a la convocatòria Esquerra Unida de Bétera.

A València, el 20 de gener, Dia de Mobilització estatal, a les 17 hores a la plaça de bous, es durà a terme una altra manifestació coordinada pel mateix grup BDS. Aquest acte està enfocat contra el comerç d'armes de l'estat espanyol amb Israel. Des de l'any 2000, l'Estat espanyol ha venut armes a Israel per 139 milions d'euros, contribuint a l'economia d'un país que comet crims de guerra i crims contra la humanitat.

Els manifestants destaquen que l'Estat espanyol, amb els impostos dels ciutadans, adquireix armament d'Israel, que després utilitza a Palestina com a camp de proves, venent-ho al món sota la marca "provat en combat". Aquestes operacions violen flagrantment el dret internacional humanitari i el dret internacional dels drets humans. En les darreres setmanes, l'Estat espanyol ha comprat a Israel llançacoets Silam per 576,4 milions d'euros i 1.680 míssils Spike per 285 milions d'euros. Els convocants insten a posar fi a aquesta negociació de compra i venda d'armes per evitar que Israel continue massacrant el poble palestí. Ajuda'ns a aconseguir-ho, informant els detalls d'aquesta situació.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal