Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ivace convoca 5,5 milions d'euros en ajudes per a impulsar la inversió de les pimes en I+D empresarial


L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha convocat ajudes per valor de 5,5 milions d'euros per a impulsar la inversió de les petites i mitjanes empreses (pimes) en projectes d'I+D empresarial.

Aquestes ajudes, emmarcades dins del Pla d'I+D+i empresarial, tenen com a objectiu finançar aquelles iniciatives desenvolupades de manera individual o en cooperació amb grans empreses que suposen un avanç significatiu del coneixement i permeten donar solució a incerteses científiques o tecnològiques.

 Beneficiaris 

Poden beneficiar-se d'aquestes ajudes les pimes, les cooperatives i les joves empreses innovadores (menys de cinc anys d'antiguitat). Per a les últimes, no s'estableix un mínim de personal propi per a poder ser beneficiàries.

 Projectes subvencionables 

Els projectes subvencionables poden realitzar-se de manera individual o en cooperació amb grans empreses. En el cas dels projectes en cooperació, els consorcis hauran d'estar constituïts per un mínim de dues empreses independents entre si, i almenys una d'elles haurà de ser pime.

 Novetats 

En aquesta convocatòria, es produeixen les següents novetats:

* Si el consorci el formen tres empreses o més, el requisit d'adjudicació de grandària i independència no serà necessari complir-lo.

* Es prioritzaran aquells projectes que compleixin amb el principi europeu de "no causar un perjuí significatiu al medi ambient (DNSH)".

 Termini de presentació de sol·licituds 

El termini per a la presentació de sol·licituds s'obri el 9 de gener de 2024 i conclou el 22 de febrer. 

L'Ivace estima que aquestes ajudes podran generar un impacte econòmic de 10 milions d'euros i crear fins a 200 llocs de treball.

Aquesta convocatòria d'ajudes de l'Ivace suposa un important impuls per a la inversió en I+D de les pimes valencianes. Les ajudes permetran a les pimes desenvolupar projectes innovadors que els ajudaran a millorar la seva competitivitat i a crear noves oportunitats de negoci.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal