Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana posa en marxa el Taller d'Ocupació Ocupa III

Les 10 persones beneficiàries aprendran l'ofici d'obra de paleta mentre cobren un salari al llarg de 12 mesos.

 L'Ajuntament de l'Eliana posa en marxa la tercera edició del Taller d'Ocupació Ocupa

El Taller d'Ocupació Ocupa, una iniciativa de l'Ajuntament de l'Eliana per fomentar l'ocupació, ha engegat la seua tercera edició. En aquesta ocasió, el taller compta amb la participació de 10 persones beneficiàries, 8 dones i 2 homes, que estaran immerses en l'aprenentatge teòric i pràctic de l'ofici d'obra de paleta.

El programa, que té una durada de 12 mesos, és finançat per una subvenció de 266.000 euros procedent de Labora, a la qual s'afegeix una aportació de l'Ajuntament de 13.000 euros.

A més del grup de participants, el taller compta amb la contractació d'un director amb funcions administratives, un docent especialista a jornada completa i un altre docent de suport a mitja jornada.

L'alumnat participarà en una jornada laboral de 40 hores setmanals, de dilluns a divendres, de 7.00 a 15.00 hores.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, i la regidora d'Ocupació, Marta Andrés, van visitar ahir les instal·lacions del taller i van destacar la idoneïtat d'aquesta iniciativa per fomentar l'ocupació.

"L'Ocupa és una aposta clara per l'ocupació i la formació professional", va afirmar Torrent. "Aquest taller ofereix una oportunitat real a les persones participants per adquirir les competències i habilitats necessàries per a inserir-se en el mercat laboral".

Per la seua part, Andrés va posar l'accent en la combinació d'aprenentatge teòric i pràctic del taller. "Aquesta fórmula és clau per a una formació integral i de qualitat", va dir. "Els participants aprendran les bases de l'ofici de paleta, però també adquiriran les habilitats transversals necessàries per a la seua inserció laboral".

La tercera edició del Taller d'Ocupació Ocupa és una iniciativa important per a l'Eliana. El taller ofereix una oportunitat real a les persones participants per adquirir les competències i habilitats necessàries per a inserir-se en el mercat laboral.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal