Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: La recollida selectiva arriba als comerços amb el servei porta a porta de paper i cartó


Les educadores ambientals iniciaran les visites als domicilis les setmanes vinents.

El servei innovador de recollida de Residus Sòlids Urbans (RSU) es posarà en marxa als comerços a partir del dimecres, 31 de gener, després de rebre la visita prèvia de les educadores ambientals en les darreres setmanes. Així, els establiments comercials de la localitat, siguen del centre o de les zones residencials, seran els primers a disposar del servei porta a porta per als residus de paper i cartó.

La recollida del paper i cartó es durà a terme en cada comerç quatre dies a la setmana, concretament els dilluns, dimecres, divendres i dissabte a partir de les 15 hores. No obstant això, si és necessari, els comerços podran fer ús dels contenidors de paper i cartó de la via pública, dipositant-los plegats a l'interior.

D'altra banda, la nova Oficina del Servei de Recollida de Residus, ubicada al carrer Victoria Kent, 1, obrirà aviat per atendre els veïns i veïnes.

Implantació progressiva

La implementació del RSU serà gradual tant al nucli urbà com a les zones residencials. La principal novetat serà la introducció del nou contenidor de color marró destinat a la fracció orgànica i de rebuig. L'objectiu és minimitzar les restes en el contenidor gris, fomentant la separació en origen i reservant este contenidor només per als residus no reciclables.

Les educadores ambientals continuaran les visites als domicilis per assegurar una informació completa als veïns i veïnes i resoldre qualsevol dubte que puga sorgir. La implementació plena del nou sistema de recollida no es durà a terme fins que tota la comunitat estiga adequadament informada.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal