Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament d'Olocau aconsegueix l'acord de la Generalitat per a col·laborar en projectes culturals


Ahir al matí, l'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, s'ha reunit en el Monestir de Sant Miquel dels Reis de València amb el director general de Cultura, Sergio Arlandis, amb l'objectiu de dialogar sobre projectes de col·laboració institucional en matèria cultural.

En la trobada, s'ha dedicat temps a intercanviar impressions sobre el paper que la Generalitat i l'Ajuntament poden desenvolupar de manera conjunta per impulsar activitats i esdeveniments en els propers mesos. A més a més, Ropero ha formulat diferents sol·licituds per promoure noves iniciatives culturals a Olocau, les quals Arlandis s'ha compromés a tenir en consideració per a la seua futura posada en funcionament.

El primer edil ha qualificat la reunió de "molt productiva", ja que, en les seues paraules,"el director general m'ha transmés una gran predisposició i interès per les propostes que li he plantejat". "Olocau és un municipi de referència a nivell comarcal en el panorama cultural i avui hem donat un nou pas per continuar creixent en aquest àmbit", ha assegurat.
 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal