Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Policia investiga la mort al seu domicili d'un canonge de la Catedral de València

La Policia investiga la mort al seu domicili d'un canonge de la Catedral de València

Agents del grup d'Homicidis de la Brigada de la Policia Judicial de València estan investigant la mort del canonge emèrit de la Catedral, el cos del qual ha estat trobat sense vida en el seu domicili del centre de la ciutat.

Encara que no s'han concretat les circumstàncies en què s'ha produït, la Prefectura Superior de Policia ha informat que el grup d'Homicidis s'ha fet càrrec de la investigació per al total esclariment dels fets.

L'Arquebisbat de València ha emés un comunicat en què explica que ha tingut coneixement de la defunció del canonge emèrit de la seu, Alfonso López Benito, canonge emèrit de la Catedral de València, a través de la Policia Nacional i mitjans de comunicació.

"Lamentem aquest trist comiat i estem a disposició de les autoritats per si la col·laboració de l'Arquebisbat pogués servir per a l'aclariment dels fets", assenyala en el comunicat, en què trasllada les seues condolences a la família de la víctima, de 85 anys.

La notícia de la mort ha transcendit poc abans de les 13.00 hores. Fins al lloc dels fets, al carrer Avellanes, s'han desplaçat a més agents de la brigada Provincial de Policia Científica i l'equip judicial per al levantament del cadàver, que ha estat tret de l'edifici i pujat al furgó fúnebre passades les 14.00 hores.

La víctima es trobava en el seu domicili. Un conegut del difunt s'ha acostat al lloc per comunicar als agents que algú estava utilitzant el mòbil del sacerdot per fer-se passar per ell, segons testimonis presencials.

   


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal