Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Inici de la Programació Mensual a la Casa de la Dona de Paterna

El primer mes de l'any ve carregat d'activitats a la Casa de la Dona de Paterna. L'Ajuntament de Paterna t'informa de tots els serveis que es presten i de les novetats i activitats que es produeixen a la localitat.

La Casa de la Dona estrena una àmplia i variada programació en el primer mes de gener, amb activitats que busquen fomentar la igualtat efectiva entre homes i dones. D'aquesta manera, des del dimecres 17 de gener i els pròxims dies 18, 23 i 24 de gener, de 10h a 12h, es realitzarà el Taller d'apoderament femení Reciclar-T. Aquest projecte té com a objectiu treballar les capacitats artístiques mitjançant la lluita per la igualtat i diversitat, així com la visibilitat de la violència masclista.

A més, demà dijous 18 de gener a la vesprada, de 17.30h a 19h, tindrà lloc una xarrada titulada "Nodrisc El meu Cicle", a càrrec de la nutricionista i dietista Andrea Muñoz. Aquesta activitat busca millorar l'alimentació i el coneixement del cicle menstrual, seguida d'un col·loqui.

D'altra banda, des de la unitat d'Igualtat de l'Ajuntament de Paterna, el pròxim 26 de gener se celebrarà el Desdejuni Violeta amb el tema "Què són els micromasclismes?", de 9.30h a 11h. Aquesta tertúlia abordarà les violències més subtils i quotidianes que experimenten les dones diàriament, que sovint passen desapercebudes.

Com a colofó, el dia 31 de gener, de 10.30h a 12h, està previst un videofòrum amb la projecció del documental sobre Frida Kahlo, titulat "Vida i Dolor". La sessió inclourà un col·loqui final, on es discutiran els anys rebels escolars de la mexicana Frida Khalo i la seua trobada amb Diego Rivera, un artista famós que va canviar la seua vida.

La tinenta, alcaldessa de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, Isabel Segura, ha destacat que "continuem treballant en l'organització de diferents activitats durant la resta de l'any amb la finalitat de sensibilitzar i reivindicar la igualtat de gènere". També ha animat la ciutadania a participar en aquests tallers i trobades de debat i reflexió.

Finalment, les persones interessades a participar en qualsevol de les activitats podran realitzar les seues inscripcions prèvies trucant al telèfon 671 04 21 28 o dirigint-se a la Casa de la Dona, situada al carrer els Molins, 40. Tota la programació està disponible en la pàgina web de l'ajuntament.

.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal