Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Incendi en l'Arxiu Municipal de Burjassot afecta els fons i a la instal·lació elèctrica

Este diumenge s'ha registrat un incendi a l'Arxiu Municipal de l'Ajuntament de Burjassot (València), ubicat als subterranis del consistori, que ha afectat els fons emmagatzemats en este departament i a part de la instal·lació elèctrica, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

Els efectius d'este organisme s'han desplaçat per apagar el foc després de rebre al voltant de les 9:45 hores una trucada informant del sinistre. L'actuació dels bombers ha permés apagar ràpidament les flames i evitar-ne la propagació, ha destacat el consorci, assegurant que no s'han produït danys personals.

Els agents han romàs a les dependències municipals durant diverses hores acomplint tasques d'extracció de fums. Fins al lloc de l'incendi s'han desplaçat bombers dels parcs de Burjassot i Paterna (València) i un sotsinspector d'este últim.


#Incendi #Burjassot #ArxiuMunicipal #ConsorciBombers #València #Notícies


Creative Commons
Crónica CT
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal