Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El servei de Neurologia de l'Hospital La Fe, reconegut com un dels millors del món, segons Forbes


El servei de Neurologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha estat reconegut com un dels millors del món per la revista Forbes.

L'ascensió del servei de Neurologia de La Fe es deu a diversos factors, entre els quals destaquen:

*     La seva acreditació com a centre especialitzat d'atenció a l'ictus per part de l'Organització Europea d'Accidents Cerebrovasculars (OEACV).     La Fe és el primer hospital de la Comunitat Valenciana a obtenir aquesta acreditació, que certifica la qualitat de l'atenció que es presta a les persones que han patit un ictus.

*     La seva unitat pionera de Trastornos del Movimiento, que atén anualment al voltant de 3.800 consultes de pacients amb parkinson avançat.    

*     La seva activitat clínica, docent i investigadora, que es desenvolupa en set unitats de gestió clínica que comprenen les àrees de malalties cerebrovasculars, trastorns del moviment, epilepsia, cefalees, demències, patologia neuromuscular/ataxias i neuroinmunologia del sistema nerviós central.    

El servei de Neurologia de La Fe compta amb un equip humà de prop d'un centenar de professionals, entre els quals hi ha especialistes en neurologia, neuropsicòlogues i psicòlogues, infermers i infermeres, auxiliars d'infermeria, administratives, així com personal de recerca.

La seva activitat clínica ha estat acreditada per diversos organismes nacionals i internacionals. Així, sis de les seves unitats formen part del Sistema Nacional de Salut CSUR, acreditades pel Ministeri de Sanitat, i tres d'elles formen part de xarxes europees d'excel·lència, European Reference Network, acreditades per la Comissió Europea.

A més de la seva activitat clínica, el servei de Neurologia de La Fe desenvolupa una intensa labor de recerca en el marc de l'Institut de Recerca Sanitària La Fe, amb programes de recerca traslacional de finançament públic competitiu i investigació clínica en innovació farmacoterapèutica. Actualment, compta amb més de cent assajos clínics actius, en col·laboració amb la indústria farmacèutica.

El reconeixement de Forbes és un nou impuls per al servei de Neurologia de La Fe, que continua treballant per oferir la millor atenció possible als pacients amb patologies neurològiques.

    El text original i la versió reescrita tenen els mateixos arguments i fets, però la versió reescrita ha estat redactada tota de nou o parafrasejat, respectant el que està entrecomillat.    


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal