Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Pla de Mobilitat de Font del Gerro de Paterna: Impulsant la Sostenibilitat i la Competitivitat Empresarial

L'Ajuntament de Paterna ha presentat el Pla de Mobilitat de l'àrea industrial Font del Gerro, finançat per la Generalitat Valenciana, amb una inversió estimada de 40,7 milions d'euros en un període de 10 anys. Aquest pla contempla 31 accions agrupades en cinc línies estratègiques amb l'objectiu de millorar la mobilitat i la sostenibilitat.

La tinenta d'alcalde d'Interior, Mobilitat i Sostenibilitat, Núria Campos, ha obert l'acte de presentació, destacant el suport de l'Ajuntament per potenciar les àrees empresarials i la importància de la coordinació entre administracions. L'àrea empresarial Font del Gerro té més de 10.000 treballadors i presenta al voltant de 33.200 desplaçaments diaris.

El pla busca respostes als reptes de mobilitat amb enfocament en la sostenibilitat social, mediambiental i econòmica. Objectius com augmentar l'ús del transport públic un 18% o fomentar el cotxe compartit s'han plantejat per millorar la ràtio d'ocupació de vehicles.

Destacant les accions en curs, esmenta el nou baixador de Font del Gerro i la millora de la rotonda principal d'accés a l'àrea industrial. S'han proposat altres accions com una nova rotonda i la instal·lació d'un aparcament de camions.

El president de l'EGM Font del Gerro, Carlos Serrano, ha agraït les accions realitzades i ha destacat la necessitat de continuar desenvolupant infraestructures com el segon túnel de Font del Gerro i la connexió ferroviària per a mercaderies.

El Director General de Transports i Logística, Manuel Ríos, ha assenyalat el canvi de tendència cap a una mobilitat més sostenible. Aquest pla representa un pas cap a una millora significativa de la mobilitat i la competitivitat de les empreses a l'àrea industrial Font del Gerro de Paterna.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal