Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El concurs de curts del Festival de Cinema de Paterna rep 340 treballs en la seua huitena edició

    El concurs de curts del Festival de Cinema de Paterna rep 340 treballs en la seua huitena edició    

    Una nova edició del concurs de curts del Festival de Cinema de Paterna ha rebut un total de 340 treballs, una xifra rècord que demostra la vitalitat del cinema i el suport de les administracions públiques a la cultura.    

    Enguany, la categoria de     Millor Direcció Jove     ha rebut la major quantitat de propostes, amb 101 treballs presentats per realitzadors i realitzadores de fins a 30 anys. En la categoria de     Millor Ficció     s'han presentat 239 curtmetratges.    

    La tinenta d'alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, Isabel Segura, ha destacat que "és un honor rebre tantes propostes en el nostre Festival, ja que demostra que el cinema està viu i que iniciatives com la que hem emprés des de l'Ajuntament de Paterna el reforcen".    

    Segura ha recordat que "des d'aquest equip de govern socialista continuarem treballant en aquesta línia, donant suport a la cultura espanyola, perquè és fonamental recolzar el talent des de les administracions públiques".    

    Els curtmetratges semifinalistes seran seleccionats per un jurat d'experts i es projectaran en la secció oficial del festival, que tindrà lloc el mes de febrer a Paterna. Els noms dels curts guanyadors es coneixeran durant l'acte de clausura del certamen.    

    El Festival de Cinema de Paterna "Antonio Ferrandis" és un dels festivals de cinema més importants de la Comunitat Valenciana. En la seua última edició, celebrada el 2023, va acollir més de 20.000 espectadors i va projectar més de 100 curtmetratges de tot el món.    

    Aquesta nova edició del concurs de curts es consolida com una plataforma important per a la promoció del talent jove del cinema espanyol.    

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal